23. 6. 2015

Ako môžem prispievať?

Ak máte chuť, záujem a ambíciu stať sa aktívnym účastníkom nášho školského blogu, ponúkame Vám dve základné možnosti, ako svoje prípspevky a názory na blog umiestniť.


  1. Staňte sa registrovaným autorom. Požiadajte správcu blogu o pridelenie statusu autora blogu, čo Vám umožní priamo pridávať svoje príspevky a rovnako tak písať komentáre k iným uverejneným príspevkom ostatných autorov. Registrácia Vám bude urobená na základe Vašej požiadavky a overení Vašej totožnosti tak, aby sme zabránili prispievať anonymným autorom.
  2. Druhá možnosť - napíšte svoj príspevok a pošlite ho niekomu zo správcov či autorov blogu, ktorý ho môže uverejniť. Príspevok bude uverejnený tak, ako ho napíšete, a bude uverejnený s Vaším autorstvom. Zodpovednosť za obsah uverejneného príspevku nesie jeho autor, nie zverejňovateľ. Táto možnosť Vám však nedáva príležitosť písať komentáre k už existujúcim a uverejneným príspevkom. 

Správcovia blogu nechcú a nebudú robiť obsahovú ani jazykovú cenzúru Vašich príspevkov. Za obsah i formu a úpravu  každého príspevku nesie zodpovednosť jeho autor. 

Správcovia blogu si však vyhradzujú právo neuverejniť, ale aj zmazať príspevky a komentáre, ktoré nebudú mať jasného konkrétneho autora, a tiež príspevky, ktoré budú neslušné, vulgárne a nepravdivé či klamlivé.

Cieľom tohto blogu je vytvoriť priestor pre kultivovanú diskusiu o všetkom, čo sa týka života na našom gymnáziu. K takejto diskusii pozývame všetkých, ktorí majú čo povedať.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.